This website works best with JavaScript enabled

logoikwillezen

  • quote1.jpg
  • quote2.jpg
  • quote3.jpg
  • quote4.jpg
  • quote5.jpg
  • quote6.jpg
  • quote7.jpg
  • quote8.jpg
  • quote9.jpg
  • quote10.jpg

gratisebooksbol

logocoolblue v2

logobol

logoereader

Heb je nog geen E-Reader? Maar wil je alwel eens proberen hoe het lezen van een E-Books is?

Download dan een E-Book App. Er zijn diverse app's en software te downloaden waarmee je E-Books kunt lezen.

ebookappIBooks

IBooks is de officiële boeken-app van Apple en verreweg de meest gebruikte app voor het lezen van ePub en PDF bestanden op je smartphone. Sinds iOS8 is deze app standaard op elke iDevice geïnstalleerd. Het is een overzichtelijke app. Je kan je boeken sorteren en het geeft je vanuit de app direct toegang tot nog meer boeken die je heel makkelijk met je Apple ID kan kopen en/of downloaden.

Calibre

De absolute favoriet als het aankomt op eBooks lezen op je laptop of PC. Calibre is heel simpel is in gebruik. Je voegt eenvoudig een E-Book toe aan je Bibliotheek, dubbelklikt erop en je kunt beginnen met lezen. Calibre biedt je ook de mogelijkheid om Word of PDF bestanden om te zetten naar een ePub. 

Kobo

De Kobo-leesapp geeft je de mogelijkheid om de uitgebreide catalogus van Kobo met de beste eBooks, tijdschriften, stripverhalen en kinderboeken ter wereld te bekijken, en deze handig te kunnen lezen op je smartphone of tablet. Zoek op auteur, titel, onderwerp of genre om je volgende geweldige boek te ontdekken.

Bol.com - Kobo

De bol.com Kobo ebooks app maakt het lezen van ebooks via je iPad en iPhone nog leuker. Je kunt makkelijk inloggen met je bol.com account en de ebooks die je gekocht hebt bij bol.com komen automatisch in je bibliotheek. ls je de ebooks die je elders hebt gekocht wilt lezen, kun je deze downloaden via bol.com, nadat je binnen 1 minuut je LeesID hebt aangemaakt in ‘mijn ebooks’ in je bol.com account.

Aldiko

Populaire E-Reader app voor iPhone, iPad en met name voor Androids. Naast dat de app verschillende bestandsformaten waaronder ePub en PDF ondersteunt, kun je de app helemaal naar eigen wens instellen. Zo is het mogelijk om bladwijzers te maken, woorden op een pagina op te zoeken, is er een woordenboek aanwezig en kun je het lettertype en de lettergrote wijzigen. 

Adobe Digital Editions

Veel gebruikte software voor het openen en lezen van E-Books op PC’s en laptops. Deze App is ook te gebruiken op tablets en smartphones. Om Adobe Digital Editions te kunnen gebruiken moet je wel een account aanmaken.

 

Gratis E-Books 

Twitter 

Facebook 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef77 #020614063440