This website works best with JavaScript enabled

logoikwillezen

  • quote1.jpg
  • quote2.jpg
  • quote3.jpg
  • quote4.jpg
  • quote5.jpg
  • quote6.jpg
  • quote7.jpg
  • quote8.jpg
  • quote9.jpg
  • quote10.jpg

gratisebooksbol

logocoolblue v2

logobol

logoereader

Kobo Glo Refurbished - Voordelige keuze!

Een zeer lichte en handzame e-reader met 6 inch scherm met ingebouwde schermverlichting, waarmee je altijd en overal comfortabel leest. Met een standby-tijd van 1 maand en een geheugen dat groot genoeg is voor ca. 1.000 boeken, raak je nooit uitgelezen. Gemakkelijk inloggen met je bol.com-account en de bij bol.com gekochte ebooks staan automatisch op je e-reader!

Refurbished
Een refurbished Kobo Glo is een geretourneerde e-reader die door Kobo volledig nagekeken, leeggemaakt en geüpdatet is. Het apparaat wordt geleverd in een nieuwe verpakking en de fabrieksgarantie is, net als bij alle andere Kobo e-readers, 2 jaar.

Ultieme leeservaring.
De Kobo Glo biedt je de ultieme leeservaring dankzij het 6 inch scherm met Pearl e-ink touchscreen-technologie. Elk woord wordt haarscherp weergeven op het ultradunne en stevige scherm met hoge resolutie. De hoge contrastverhouding zorgt voor een ongelofelijk heldere en scherpe leeservaring, die vergelijkbaar is met het lezen van een papieren boek, maar dan beter.
Prijs: € 79.95

Deze voordelige E-Reader kopen? Klik HIER!

Openbare bibliotheken mogen e-books uitlenen aan leden, net zoals zij dat doen met papieren boeken.
Er staat niets in de Europese richtlijn over boekenuitleen dat het uitlenen van e-books op vergelijkbare wijze uitsluit, heeft het Europees Hof van Justitie donderdag bepaald.


De hoogste Europese rechtbank deed zijn arrest in een zaak die was aangespannen door de Nederlandse Vereniging Openbare Bibliotheken, tegen het Nederlands Uitgeversverbond (NUV) en verschillende stichtingen die zorgen voor de uitbetalingen aan schrijvers en beeldend kunstenaars. De bibliotheken willen dat het makkelijker wordt om e-books uit te lenen.

Digitale boeken zijn nu alleen beschikbaar via de bibliotheken als daartoe een overeenkomst met een uitgever is gesloten. Per uitlening wordt een bedrag betaald aan de uitgever. Voor oudere boeken wordt minder betaald dan voor recente titels.

Door de uitspraak van het Hof wordt het voor bibliotheken mogelijk om zelf e-books in te kopen en uit te lenen, zonder dat daarvoor een apart contract hoeft te worden gesloten met de uitgever. Daardoor zou het aanbod flink kunnen groeien.

Eén exemplaar
Wel merkt het Hof op dat daarbij het zogenoemde 'one copy, one user'-principe geldt. Als een bibliotheek één exemplaar van een e-book inkoopt, kan die ook maar aan één lid tegelijk worden uitgeleend. Ook mogen bibliotheken geen illegale e-books uitlenen, maar alleen legaal aangeschafte exemplaren.

Momenteel hebben bibliotheken contracten met uitgevers die lopen volgens het 'one copy, multiple users'-principe. Daarbij kan één boek aan een oneindig aantal lezers worden uitgeleend en kan het niet zo zijn dat een e-book tijdelijk niet beschikbaar is.

De eerste druk van het boek van Astrid Holleeder over haar broer, crimineel Willem Holleeder, is in één dag al toe aan een tweede druk, meldt Oscar van Gelderen van uitgeverij Lebowski.

judas

De oplage van 80.000 exemplaren is bij de uitgever helemaal uitverkocht. In de boekhandels verkoopt het boek razendsnel.
In Judas vertelt Astrid over haar jeugd, over de familie waarin ze opgroeide, en over hoe het was om met een broer als Willem Holleeder op te groeien. Hij zit vast op verdenking van zes moorden.

Uitgever Lebowski werkt aan een tweede en derde druk, maar het is nog niet bekend wanneer die in de winkel ligt.

Natuurlijk is dit boek als E-Book gewoon beschikbaar! Bestellen? Klik HIER!
Toch liever een papieren uitgave en deze alvast reserveren? Klik dan HIER!

Wil jij weten welke leuke, nieuwe boeken er verschijnen in November 2016?

Altijd op de hoogte van de nieuwste titels van nieuw te verschijnen boeken? Houd onze website in de gaten!

Klik HIER en bekijk welke NIEUWE Boeken nu al te reserveren zijn!

Gratis E-Books 

Twitter 

Facebook 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef77 #020614063440